Visit Croatia

Dobro došli u Hrvatsku

Na našoj stranici otkriti ćete i upoznati jednu od najljepših destinacija na svijetu, Hrvatsku. Ovdje možete pronaći korisne informacije o povijesti i kulturi Hrvatske, geografskom polažaju, klimi, prirodi, gastronomiji i zabavi, pobliže upoznati mjesta i gradove, razgledati kulturnu i sportsko-rekreativnu ponudu, pronaći smještaj, te dobiti potrebne servisne informacije.

Karta Hrvatske
Hrvatska

Putem interaktivne karte upoznajte sva mjesta u Hrvatskoj, od Bola, Supetra, Postira do Sutivana i Milne. Moći ćete razgledati skrovite uvale i prekrasne plaže na otoku. Brač je nadaleko poznat po svojoj plaži Zlatni rat u Bolu, koja je uvrštena na popis deset najljepših svjetskih plaža. Prekrivena je finim oblucima, trokutastog je oblika s vrhom ispupčenim u more koje ga zaokreće ovisno o smjeru morskih struja. Zbog povoljnih vjetrova, bolska plaža je omiljena među ljubiteljima jedrenja na dasci. Volite li planinarenje popnite se do vrha Vidove gore (778 m), najvišeg bračkog vrha i ujedno najvišeg vrha među jadranskim otocima, odakle se pruža nezaboravan pogled na jadransku pučinu i otoke, Šoltu, Hvar, i Vis te planine Mosor i Biokovo. Pronađite odgovarajući smještaj u hotelima, vilama i apartmanima na Braču, te odaberite aktivnosti iz bogate sportsko-rekreativne ponude i raznih izleta s otoka. Ostanite s nama i isplanirajte odmor iz snova na otoku Braču u Hrvatskoj!

Rezervirajte Apartman Bezbrižno, sigurno i povoljno

Pronađite idealan smještaj za Vaš odmor u Hrvatskoj. Brzo i jednostavno, 100% Sigurno, 100% Najpovoljnije

Prikaži sve destinacije (0)
Visit Croatia Smještaj

Direktan kontakt s vlasnikom. Bez provizije! Garantirano najpovoljnije!

Prikaži sav smještaj (0)
Pronađi Aktivnosti i Ture u Hrvatskoj

Izleti, Plaže, Restorani, Povijesne i kulturne znamenitosti, Zabava i noćni život, Kupovina, Događanja, Transferi i Usluge...

Prikaži sve ture (0)
Ture i Aktivnosti

Visit Croatia Ture i Aktivnosti

Istražite Hrvatsku. Uživajte u brojnim aktivnostima, turama, izletima i znamenitostima.


PWhat to See & Do

What to See & Do (0)

What to See & Do

Where to Swim (0)

What to See & Do

Where to Eat (0)

What to See & Do

Where to Party (0)

Rezervirajte Apartman Bezbrižno, sigurno i povoljno

Pronađite idealan smještaj za Vaš odmor u Hrvatskoj. Brzo i jednostavno, 100% Sigurno, 100% Najpovoljnije

Brzo i jednostavno

Pronađite sve što Vam je potrebno za odmor iz snova. Pošaljite upit direktno vlasniku smještaja. Bez prijave. Bez upotrebe kreditne kartice.

100% Sigurno

Oglašivači oglašeni na ovoj web stranici imaju valjanu dozvolu za iznajmljivanje i registrirani su kod Hrvatske Turističke zajednice.

100% Najniža cijena

Rezervirajte apartman direktno kod vlasnika smještaja. Bez provizije, Bez skrivenih troškova. Garantirano najpovoljnije!

Prikaži sav smještaj (0)

Free mobile guide

Free mobile guide

Free mobile guide