Novootvoreni restoran Passarola, nalazi se u staroj jezgri grada Hvara, a svojim osebujnim gastronomskim stilom uzdigao se u jedan od vodećih hvarskih restorana. Zaljubljenicima u dobru “spizu” i probrana vina u njegovu ambijentu sazdanom od bračkog kamena i 500 godina starih zidina Passarola pruža nezaboravno gastronomsko iskustvo.
U restoranu Passarola mogu se kušati starinska jela spravljena na novi način. Pašta fažol na brudet, maštovite riblje salate s grahoricama i voćem, te jastog s crnim korčulanskim makarunima prvaci su iz kuhareve bogate ponude arome okusa.Uz spomenute delicije sljubljuju se hvarska vina od kojih su najzastupljenija Plančićeva Bogdanuša i Ager Barrique te Tomićev nedavno proslavljeni aromatični Caplar.Naravno, uz ponudu domaćih vinskih naslova u restoranu Pasarola mogu se kušati vina iz Novog svijeta poput Santa Digna Carmenere Reserva, The Broken Fish Plate Suvignon Blanc, The Dead Arm Shiraz, zatim talijanska od kojih svakako prednjači toskanski Magari Ca Marcanda potom francuski Chateaneuf du Pape i španjolska Vendimia Selecionada.
Ne propustite užitak ! Dobrodošli u Restoran Passarola.
Za više informacija i rezervacije slobodno nas kontaktirajte